Sunday, May 25, 2014

Jiddhan ~ Rawatan Alternatif untuk masalah BUAH PINGGANG, ALERGIK, DARAH TINGGI, JANTUNG, BUASIR, GOUT, KANSER, DIABETES, MIGRAINJiddhan ~ Rawatan Alternatif untuk masalah BUAH PINGGANG, ALERGIK, DARAH TINGGI, JANTUNG, BUASIR, GOUT, KANSER, DIABETES, MIGRAIN

Jiddhan adalah makanan untuk bakteria baik dalam sistem usus manusia. Jiddhan bukan ubat. JIDDHAN adalah "PREBIOTK" iaitu makanan "PROBIOTIK" (bakteria baik). Apabila bakteria baik mendapat makanan ini mereka akan jadi banyak dan kuat. Mereka akan menyerang pula bakteria jahat yang berada dalam tubuh (yang menggangu serta merosakan perjalanan sistem dan fungsi organ dalaman manusia) manusia serta memperbaiki mana-mana organ yang rosak disamping mengeluarkan sisa-sisa toksin (hasil dari salah pemakanan). Anda harus tahu ada lebih dari 400 jenis bakteria di dalam badan yang bekerja siang malam tanpa jemu untuk kebaikan manusia.

Manna sebagai bahan utama dalam Jiddhan

Manna dikenali dan diakui oleh 3 kitab iaitu Al-Quran, Injil dan Taurat adalah anugerah Allah SWT kepada Nabi Musa A.S. Para ulama telah mengakui air zam-zam adalah “air minuman dari Syurga”, Saffron adalah “bau wangian di Syurga” dan Manna adalah “makanan dari Syurga”.

Tafsir ayat 57 Surah Al Baqarah:

(57) Dan telah Kami teduhi atas kamu dengan awan dan telah Kami turunkan kepada kamu manna dan salwa. Makanlah dari yang baik-baik yang telah Kami anugerahkan kepada kamu. Dan tidaklah mereka yang menganiaya Kami, akan tetapi adalah mereka menganiaya diri mereka sendiri.

Testimoni pengguna :)

Kes 1

Minggu lepas saya telah didatangi oleh seorang pembeli Jiddhan bernama Hj Zubir menceritakan perihal anaknya yang hampir menjalani dialisis. Saya pendekkan cerita, ketika tarikh temujanji dengan Doktor untuk pasang fistula pada tangan anaknya, Hj Zubir minta tangguhkan tarikh, sebab nak cuba alternatif lain. Baru teringat pernah ada kawan yang promote produk Jiddhan ni, jadi Hj Zubir niat nak cuba dulu produk Jiddhan ni. Terus ke kedai Halal Souq, beli Jiddhan tanpa banyak soal, beri kepada anaknya selama sebulan. Selepas sebulan kemudian anaknya menjalani pemeriksaan kesihatan di Hospital Taiping sebelum pasang fistula, Doktor telah sahkan yang buah pinggang anaknya dah semakin sembuh. Alhamdulillah sekarang daat kencing secara normal.

Kes 2

Jiran kepada Hj Zubir juga mengambil makan Jiddhan selepas itu. Alhamdulillah setiap kali cek kat klinik kandungan kreatinin dalam darah menurun, baru hari ni kawan saya maklumkan pada saya bila jiran kpd Hj Zubir tu berhenti makan Jiddhan untuk beberapa hari, kandungan kreatinin dalam darah meningkat. Jadi secara tak langsung, Jiddhan dapat mengawal kandungan kreatinin dalam darah. Kekerapan dialisis juga bergantung kepada kandungan kreatinin dalam darah. Ada yang dialisis seminggu 3 kali sebab kandungan kreatinin tinggi, kalau kurang sikit semingu 2 kali, kalau kreatinin sikit, seminggu sekali sahaja perlu buat dialisis. Alhamdulillah

Pertanyaan / Pembelian :

PM saya di : www.facebook.com/messages/kohalalthoyibba.eshop

FB Official Kohalalthoyibba E-Shop :

www.facebook.com/kohalalthoyibba.eshop

SMS PN. MARIAM ~ 019-5689346

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...