Sunday, November 15, 2015

Hanya kerana Rambut Gugur 'Suami Isteri Bergaduh'.
Gara-Gara Rambut Gugur

Hanya kerana rambut gugur 'suami isteri boleh bergaduh'.

Ini kisah benar...tentang diri saya sendiri. Sejak bersalin anak yang pertama rambut gugur makin menjadi-jadi. Boleh dikatakan segenap ruang rumah ada je rambut atas lantai.. Sakitnya mata melihat tapi sakit lagi telinga yang mendengar suami berleter tak henti sebab rambut merata.Kadang-kadang sampai gaduh-gaduh soal rambut..kena marah dengan suami sebab tak jaga kesihatan rambut. Mula-mula buat tak peduli je tapi bila tengok rambut masuk dalam mulut anak dan hampir tercekik, rasa menyesal dan bersalah pada suami. Tak dengar nasihat dari awal..

Bila cerita kat kawan-kawan, kena perli dan sakat lagi. Kawan kata mujur suami tak cari orang lain..pastu semua gelak. Kawan syorkan guna tonik rambut raban extra ni sebab dia dah pernah guna. Alhamdulillah berkesan dia kata.. Tapi kena la rajin guna secara konsisten..

Syukur sangat bila dah guna dalam 2 minggu dah nampak perubahan. Tonik raban extra ni tak melekit dan yang paling best bau dia..wangi bau lemon. Bukan saya je pakai.. suami pun pakai juga. Memang best..kulit kepala rasa segar je. Alhamdulillah... 

Coretan Ikhlas dari,
Puan Siti

*************************

Jika anda alami masalah yang sama, kami sedia membantu anda. Rambut gugur ada penyelesaiannya.

-------------------------------------
Pembelian / Maklumat Lanjut:
-------------------------------------

WhatsApp @ 019-5689346 (Pn, Mariam)
atau Layari: http://www.kohalalthoyibba.com

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...